Zbiornik do fermentacji i przechowywania wina, oraz innych płynów spożywczych. Wykonany ze stali nierdzewnej, polerowanej.
Zbiornik wyposażony jest w następujące elementy:
• właz górny 200 mm,
• dno wykonane z dennicy,
• zawór spustowy DN50,
• płynowskaz,
• termometr analogowy,
• zawór na pobieranie próbek DN15,
• właz rewizyjny boczny (owalny),
• płaszcz chłodzący – 0,5 m2/1.000 lit,
• dwa zawory DIN DN32,
• materiał wykonania AISI304/BA (W.Nr.1.4301/IIId),
• powierzchnia polerowana.
Zbiorniki ciśnieniowe:
Zbiornik ciśnieniowy do leżakowania piwa, cydru.
Wyposażenie:
• Płynowskaz 20 mm z dolnym zaworem napełniającym i górnym odpowietrzającym,
• Termometr mechaniczny bimetal średnica tarczy 10 cm do zbiorników o średnicy od 82 do 360 cm,
• Płaszcz chłodzący/grzejący,
• Zawór główny DN32 – 2 szt,
• Zawór do pobierania próbek,
• Zawór bezpieczeństwa,
• Owalne drzwiczki rewizyjne,
• Poziomica,
• Tabliczka znamionowa,
• Nogi regulowane,
• Manometr + regulator ciśnienia w zbiorniku.
MCFruit.pl
ul. Długa 30a
23-407 Tereszpol
woj. lubelskie
info@mcfruit.pl
mcfruit@mcfruit.pl
tel. +48 502639627
tel. +48 509662785
tel. +43 68110277054